افزونه جلالی را نصب کنید. 2 ذو القعدة 1445 Thursday, 9 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 6286 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 10 تعداد دیدگاهها : 764×
پاسخی به مطلب انتصاب های قوم گرایانه موحد/نویسندگان دیناری اجیر شده به کاهدان زده اند
06 ژانویه 2022 - 11:07
عدم تأثیرگذاری نماینده ی سابق در مناسباتِ استان، تقسیم قدرت و مشخصا انتصاباتِ مدیران کل سبب شده بود، ظرفیت و پتانسیل بالای فرزندان پرتوان کهگیلویه در مناصب مهم مدیریتی استان نادیده گرفته شود. اما پیروزی موحد، معادلات و رویه ی ناصواب حاکی از ضعف نماینده ی سابق را دچار تغییرات ملموس کرد.
پ
پ

به گزارش عصرزاگرس،سید محمد هاشم تقی زاده سوق نوشت : مع الاسف جریانی طرد شده و فاقد گفتمان در فضای سیاسی و انتخاباتی شهرستان کهگیلویه، در راستای تفکرات پلیدِ ناسیونالیسمِ منسوخ شده در عصر شایستگی، با مطرح نمودن ادعاهای کذب و بی اساس درصدد انشقاق میان مردم شریف شهرستان کهگیلویه با خادم بی منت خود در مجلس شورای اسلامی بر آمده است.

آنها به آب و آسیاب چنگ می اندازند تا قدرت را بدست آورند.

جریان زر و پوپولیسمِ طرد شده از دامان مردم در راستای اهداف منفعت طلبانه ی خویش با فضاسازی و ایجاد دو قطبی کاذب اخلاق را ذبح می نمایند.
جهت چشم داشت به مطامع دنیویِ حاصل از عیشِ قدرت، انسانیت را هم نادیده می گیرند.
مبرهن است چنین خواستگاهی طمع قدرت دارد تا شوق خدمت.
اما مشخص نیست، کرامتِ انسان و مردم محوری کجای تفکرِ دنیا طلبی آنها نقش بسته است!؟

لازم دانسته ام در ارتباط با انتصابات آقای موحد و انتقادات مغرضانه از استفاده و واگذاری مسئولیت های بیشمار به نیروهای سادات رضاتوفیق جهت آگاهی اذهان توضیحاتی ارائه دهم. امید که نیک واقع گردد.

ایل بزرگ و اندیشمندِ سادات معظم رضاتوفیق عضوی از جامعه ی شریفِ استان کهگیلویه و بویراحمد است که آوازه ی زهد، پارسایی و مردم داری آنها در کنار سایر ایلات و طوایف بزرگ و محترم استان، انکار ناپذیر است.

عناد و کین منفعت طلبان، خللی در قرابت سادات رضا توفیق و دیگر ایلات محترم شهرستان ایجاد نخواهد کرد. بزرگان و نام آوران رضاتوفیق، مایه ی فخر و مباهاتِ کهگیلویه ی بزرگ بوده و هستند. مصلحین ذات البین رضا توفیق به بلندای تاریخِ پرعظمت کهگیلویه ی بزرگ، قابل ستایش اند. توانمندی، ظرفیت و پتانسیل بالای سادات رضاتوفیق غیرقابل کتمان است.
حربه های شبثیِ خودفروخته های دیناری و اجیر شده، خللی در روابط سادات رضاتوفیق و مردم شریف کهگیلویه ی بزرگ ایجاد نخواهد کرد.

پس از پیروزی سید محمد موحد در انتخابات مجلس یازدهم، شایسته سالاری به عنوان اصل، محور انتصابات شهرستان قرار گرفت. موحد به دنبال تعادل در مناصب مهم اداری استان و شهرستان بود.

مستحضرید؛ عدم تأثیرگذاری نماینده ی سابق در مناسباتِ استان، تقسیم قدرت و مشخصا انتصاباتِ مدیران کل سبب شده بود، ظرفیت و پتانسیل بالای فرزندان پرتوان کهگیلویه در مناصب مهم مدیریتی استان نادیده گرفته شود. اما پیروزی موحد، معادلات و رویه ی ناصواب حاکی از ضعف نماینده ی سابق را دچار تغییرات ملموس کرد.

حال به قسمی از انتصابات شکل گرفته با رایزنی موحد می پردازم.

موحد با توجه به وضعیت بحرانی آب در شهرستان های چهارگانه در گام نخست جهت انتصاب مدیریت امور آب و فاضلاب استان رایزنی و در نهایت اسفندیار برخه به سمت مدیرعامل این حوزه منصوب شد.
(ایشان از ایل بزرگ بویراحمد هستند.)

موحد تعامل با مجموعه ی دولت را محور عملکرد خود قرار داد و از برکناری مدیران کل کهگیلویه ای استانداری تا حد ممکن جلوگیری نمود.

عدم برکناری مدیرکل حوزه ی بازرسی استانداری با تاکید ویژه ی موحد بود. ( مدیر مربوطه از ایل بزرگ بویراحمد هستند)

در اقدام بعدی موحد، آقای عیسی شهامت به عنوان مدیرکل امور شهری استانداری منصوب شد. (وی از ایل بزرگ دشمن زیاری هستند)

موحد بلافاصله تغییر در حوزه ی فرمانداران شهرستان را از استاندار استان مطالبه نمود. سپس با حکم استاندار وقت فرمانداران شهرستان های کهگیلویه و لنده منصوب شدند. ( دکتر دارا کریمی نژاد فرماندار کهگیلویه از ایل بزرگ دشمن زیاری و مهندس تورج رزمجو فرماندار لنده از ایل بزرگ بهمئی )

تغییر رئیس اداره ی جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه با رایزنی موحد و انتصاب مدیری خوشنام و با سابقه از اقدامات ارزشمند نماینده ی محترم بود. (آقای نریمانی از ایل بزرگ بهمیی)

اقدام موثر دیگرِ موحد در ابتدای کار، رایزنی جهت تغییر و انتصاب رئیس جدید اداره ی میراث فرهنگی شهرستان بود. ( آقای باقری از ایل بزرگ مشایخ چرام)

تغییر رئیس شرکت گاز شهرستان کهگیلویه با رایزنی و پیشنهاد موحد. ( آقای یدالهی از ایل بزرگ طاس احمد)

دیگر تغییر مدیریتی با رایزنی موحد در ادارات شهرستان کهگیلویه اداره ی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بود.( آقای بوذر جمهری از ایل بزرگ طاس احمدی)

بیمارستان امام خمینی دهدشت دو بار مورد تغییرات مدیریتی قرار گرفت.
(در ابتدا دکتر یاری نسب از ایل بزرگ طیبی و پس از استعفای ایشان دکتر نیکخو از ایل بزرگ سادات امام زاده علی به عنوان ریاست بیمارستان منصوب شدند.)

انتصاب رئیس دانشگاه های آزاد اسلامی استان و منصوب شدن نیروی نزدیک به موحد در این مسئولیت مهم و تاثیرگذار. (آقای اکرامی از ایل بزرگ طیبی هستند)

همراهی و همفکری آقای موحد با دولت رئیسی، مشخص بود که ایشان محور انتصابات حوزه ی ستادی استان قرار خواهد گرفت.

انتصاب استاندار استان با سابقه ی فرمانداری شهرستان گچساران در زمان نمایندگی موحد، اولین تغییر ملموس در استان بود. (آقای دکتر احمدزاده از سادات بهره ی عنا هستند)

تغییر مهم و قابل تقدیرِ شکل گرفته در دانشگاه دولتی استان با رایزنی موحد، انتصاب ریاست دانشگاه دولتی یاسوج با حکم وزیر علوم بود. (آقای دکتر بهادر کرمی از ایل بزرگ طیبی)

تغییر فرماندار شهرستان بهمئی با رایزنی و پیشنهاد موحد. ( آقای محمدی از ایل بزرگ طیبی)

تغییر مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری و مشاور جدید امور ایثارگران استاندار،با رایزنی و پیشنهاد موحد. (آقای تقی زاده از شهرستان لنده و مهندس مسکینی از ایل بزرگ طیبی)

انتصاب رئیس جدید اورژانس ۱۱۵ استان با رایزنی و پیشنهاد موحد. (آقای وحدت نژاد از ایل بزرگ بویراحمد)

انتصاب معاون توسعه ی راه های اداره ی کل راه و شهرسازی استان با رایزنی و پیشنهاد موحد. (آقای شیرمحمد روستا از ایل بزرگ طاس احمدی)

تغییر مدیرکل تعاون و کار استان با رایزنی و پیشنهاد موحد.( آقای ارمغانی از ایل بزرگ تامرادی )

تغییر مدیرکل آب و خاک استان و انتصاب نیروی نزدیک به موحد. ( آقای ویسی نژاد از ایل بزرگ طاس احمدی)

تغییر مدیرکل ورزش و جوانان استان با رایزنی و پیشنهاد موحد. ( آقای جهانبخش از ایل بزرگ تامرادی)

تغییر روسای شبکه ی بهداشت و درمان شهرستان های چرام و لنده با رایزنی و پیشنهاد موحد. ( آقای هدایت نیا از ایل بزرگ طاس احمدی و یاوریان از ایل بزرگ طیبی )

تغییر مدیریت اداره ی آب و فاضلاب شهرستان لنده با رایزنی و پیشنهاد موحد. ( آقای داورپناه از ایل بزرگ سادات امام زاده علی)

تغییر مدیریت آب و فاضلاب شهرستان کهگیلویه با رایزنی و پیشنهاد موحد. ( آقای حبیبی از ایل بزرگ تامرادی)

تغییر رئیس دانشگاه آزاد کهگیلویه با رایزنی و پیشنهاد موحد. (حاج آقای عمرانی نژاد از ایل بزرگ بویراحمد)

تغییر مدیریت فنی و حرفه ای شهرستان کهگیلویه با رایزنی و پیشنهاد موحد. ( آقای الهی دوست از ایل بزرگ سادات امام زاده علی)

تغییر مدیریت اداره ی راه و شهرسازی با رایزنی و پیشنهاد موحد. ( آقای همتیان از ایل بزرگ سادات امام زاده علی)

تغییر مدیریت توضیع شبکه ی برق شهرستان کهگیلویه با رایزنی و پیشنهاد موحد. ( آقای تابش نژاد از ایل بزرگ بویراحمد)

تغییر مدیریت مجمع کتاب خانه های عمومی شهرستان کهگیلویه با رایزنی و پیشنهاد موحد. ( آقای روح الامینی از ایل بزرگ بویراحمد)

تغییر مدیریت اداره ی راهداری با رایزنی و پیشنهاد موحد. ( آقای دیانتی از ایل بزرگ دشمن زیاری)

تغییر مدیریت بهزیستی شهرستان کهگیلویه با رایزنی و پیشنهاد موحد. ( آقای نیکخو از ایل بزرگ دشمن زیاری)

تغییر مدیریت اداره ی تعاون روستایی کهگیلویه با رایزنی و پیشنهاد موحد. ( آقای مصباح از ایل بزرگ دشمن زیاری)

تغییر مدیریت اداره ی منابع طبیعی شهرستان کهگیلویه با رایزنی و پیشنهاد موحد. ( آقای پیوسته گر از ایل بزرگ بویراحمد)

تغییر مدیریت اداره ی اوقاف شهرستان کهگیلویه با رایزنی و پیشنهاد موحد. ( آقای نمازی از ایل بزرگ بهمئی)

همانطور که به سمع و نظر مبارک مخاطبین آگاه و محترم رسانده شد، مدیران منصوب شده با رایزنی و پیشنهاد حاج آقا موحد، هیچگونه قرابت نسبی و سببی با ایل وزین و محترم سادات رضاتوفیق ندارند.

تغییرات مدیریتی در سطح ادارات مختلف شهرستان کهگیلویه ی بزرگ که به فرزندان ایل بزرگ رضا توفیق سپرده شده مشخصا؛
اداراتِ آموزش و پرورش، کار ، فرمانداری چرام، امور آب و شبکه ی بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه و معاونت سیاسی و امنیتی استانداری استان بود.

لیستی که نابخردانه و جاهلانه منتشر شد،کذب محض است.
بیش از پنجاه درصد مدیران آن لیست، از جمله رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و مدیریت و معاونت های کمیته ی امداد کهگیلویه قبل از نمایندگی موحد منصوب شده بودند.

کما اینکه مشخص نیست، تغییرات مدیریتی در حوزه ی نهادهای حاکمیتی چه ارتباطی به نماینده یا مجموعه ی دولت دارد که متاثر از قدرت و اعمال نفوذ موحد منصوب گردند؟!

نویسندگان دیناری اجیر شده به کاهدان زده اند؛
از مخاطبین ارجمند خواستارم تا به تاریخ انتصاب روسای کمیته ی امداد و معاونت های عنوان شده توجه و دقت ویژه داشته باشند تا به خوبی متوجه کذب گویی مطرودین انتخابات با شکوه اسفند ۹۸ برای شما عیان گردد.

دوست و دشمن بر خصلت بارز موحد، مردم داری ایشان صحه می گذارند.

دکتر غلامرضا تاج گردون حفظه الله نماینده ی محترم سابق شهرستان های گچساران و باشت در مصاحبه با یکی از خبرگزاری استان در رابطه با شخصیت آقای موحد عنوان کرد؛
در هشت سالی که هیچ گونه مسئولیتی متوجه ایشان نبود، برای حل مشکلات مردم کهگیلویه در هفته دو بار به دفتر من می آمد و پی گیر مشکلات مردم این خطه می شد.

ایهاالناس فی الحال نمایندگان سابق کجا هستند؟
آیا وقت خود را هزینه ی امورات مردم می کنند یا با سم پاشی رسانه ای و اجیر کردن قلم به مزدهای دیناری، فعالیت های انتخاباتی ۱۴۰۲ را کلید زده اند؟

سید محمد موحد پس از انتخابات ۹۴ دفتر ملاقات مردمی در تهران دایر نمود تا ارتباط خود با مردم را مستحکم تر نماید.
دیدارهای مردمی موحد در روزهایی که سیستم ملاقات نماینده ی محترم سابق همانند هفت خوان رستم سخت و غیرممکن شده بود، برقرار و با تمام توان پی گیر کارهای خلق الله شده بود.
ایشان آبروی کسب شده ی چهل ساله ی خود در نطام را هزینه ی مشکلات مردم می کرد.
هرگز بمانند سایرین، دنبال راضی نمودن ارباب جمعی و اقارب خود نبود.
موحد درحالی که می توانست همانند مدیران فارغ از مسئولیت، به دنبال آرامش بیشتر برای رفاه خود و خانواده باشد، همان را هم بر خود حرام کرد و هر آنچه عزت و آبرو کسب نمود، در راستای زدودن مشکلات امت شریف کهگیلویه به کار گرفت و از عدم توجه به موکلین خود غافل نماند.

دست و پا زدن های مطرودین ۹۸ برای برگشتن به قدرت امکان ناپذیر است.

والعاقبته للمتقین

دیدگاه های مردم

  1. نریمانی مدیر جهادکشاورزی طیبی هستند نه بهمئی

    پاسخ
  2. با سلام خدمت مدیرمحترم سایت عصر زاگرس اولا بعنوان یه سایت برای شما متاسفم که از ایلات استان بی اطلاع هستید و در همین سایت بدعت گذاری نموده اید و تاریخ را داری تحریف می نمایی یه سری لطف کن جهت اطلاع عمومی خودت به کتاب‌های تاریخی استان و عشایر بزنید و مطالعات خود را بیشتر بنمایید و کتاب تاریخ فارسنامه ناصری مربوط به عشایر را مطالعه نمایید قدیمی ترین کتاب تاریخ عشایر در چهار جلد می باشد شما بفرمایید این کلماتی که در مورد ایلات به کار برده اید در کجای این کتاب به تحریر درآمده است با همه احترامی که برای شما و دیگر طوایف قائل هستیم اما در جریان باشید سادات رضا توفیقی بعنوان تیره ای از سادات امام زاده محمید می باشند و درتقسیمات استانی و عشایری سادات امامزاده سید محمید در کنار ایل طیبی بودند سادات امامزاده میر سالار در کنار ایل بهمئی بودندو سادات نورالدین عباس در کنار ایل دشمن زیادی و سادات امامزاده علی در کنار ایل بویر احمد بودند اینکه می فرمایی ایل رضا توفیقی یا ایل طاس احمدی یا ایل تامرادی یا ایل امامزاده علی تحریف تاریخ هست و نگارنده سعی کند اطلاعات عمومی خود را بیشتر کند تا برای نسل‌های بعد شک شبهه ای بوجود نیاید طاس احمدی و تامرادی و سادات امام زاده علی زیر مجموعه ایل بویراحمد هستند و سادات رضاتوفیقی زیر مجموعه ایل طیبی هستند خواهشا در تاریخ تحریف ایجاد نکنید اگر کسی انتقاد به عزل نصب ها دارد منطور چرا از یک طایفه بیشتر عزل نصب ها صورت می‌گیرد نه از یک ایل البته موحد عمدا بنظر می رسد از طیبی ها در رده های بالا قصد ندارد استفاد کند چون دیگه نمی خواد تجربه فیاض بخش و مژده ای پور براش تکرار شود بنطر می رسد قصد دارد بیشتر مسئولیت ها حول محور سادات خودشان باشند که بعدا بر روی گزینه بعد از خودش بیشتر اتفاق نظر باشد نمی خواد ایل طیبی یا بهمئی یا دشمن زیادی برایش درد ساز و درد سر برای تصمیم گیری یجاد کند و نتوان تصمیم قطعی بگیرد که این کار به نوعی حذف ایلات از صحنه سیاست می باشد با تشکر

    پاسخ
  3. با سلام
    نویسنده محترم ای کاش کمی دقت میکردی تا از کاه کوه نسازی که دنبال ابزار لازم برای بالا رفتن باشی و خود با جوهر تعصب نگاهت مهر اصالت به حرف های مخالفان بکوبی
    اول خوب است بدانی فقط در یک فقره ریاست شرکت توزیع برق از قبل بوده و بعضی از جمله جناب نیکخو بهزیستی سرپرست هستند و همچنین بعضی از عزیزان دیگر به واسطه ارتباط با نماینده بویر احمد که خود اصالتا دهدشتی هستن منصوب شدن و از شایستگی یا عدم شایسته سالاری هم که ما در جایگاه قضاوت نیستیم و از همه مهمتر ندیدن یا ندانستن یا به خازر نیاوردن ن
    نماینده برای حوزه گچساران را نیز در کنار غزل و نصب هایی که با افتخار نگارش نمودی اضافه کن
    ای کاش از نخبه کشی های ۳۰ سال اخیر هم می نوشتی از حقوق دانی که در بهبهان ضبح شد از اساتید دانشگاهی که در همین دیار و و و از دو تن از سالم ترین و با اخلاق ترین مران سیاستی که تاریخ مظلومیت و صداقت و پاک دستی و پاک چشمی آنها را فریاد زده ولی امثال من و شما با حمایت های بی مطالعه بر طبل تکرار جا به جایی مدیران کوبیدیم و آن را پرچم اقتدار دانستیم
    ای کاش از سیمان دهدشت که در یاسوج به بهره برداری رسید و سد هایی که برای ما حق ابه هم نداشتند می نوشتی
    ای کاش ترجمه میکردی که آیا از همین ایل و تبار ارزشمند و قابل احترام دیگر جوانی و یا میانسالی نبود که شایسته این مقام باشد وجود نداشت که این عزیز به قول حضرت عالی مدبر و مدیر تجربیاتش را خط کشی راه آن قرار میداد تا آبادانی سرزمینمان را نظاره بنشینیم و بعد برای تشنگی تشنگان قدرت و متخصصین عزل و نصب با شعار خدمت به خلق گوسفند قربانی میکردی
    ای کاش درباره روز صلاخی تاجگردون در مجلس که توسط هم استانی و هم زبانان خود تنها ماند و اگر جرعه ای همت و غیرت وجود داشت با اندک رایی می توانست در مجلس بماند و امروز ردیف های بودجه ای پروژه هایی عمرانی ما یکی بعد از دیگری به تاریخ نمی پیوست هم می نوشتی
    ای کاش جوهر تعصب را از مخزن روان نویس خود خالی می کردی به عمق مسئله می اندیشیدی که اساس مشکل ما همین حرف شماست و همین غزل و نصبها برای روزمه ساختن و ساختن پلکان قدرت نه ایجاد اشتغال و کمک به معیشت مردم
    و ای کاش می نوشتی کدامین برنامه اقتصادی و عمرانی برای مردم دیارمان تدارک دیده شده بود که در طول ۲۰سال زمان کفاف مطالعه و شروع آن به اتمام نرسید و حالا باید همان طراح بر اریکه قدرت قرار می گرفت تا به اتمام برسد
    ای کاش تحقیق میکردی که بر هم زدن مسیر ارتباطی و حذف سد کلات و احتمال ریزش تونل های احداثی در آینده و احتمال بروز فاجعه انسانی و ضمنا خشکیدن ۴۵ هزار هکتار زمین
    زراعتی مرغوب حوزه کهگیلویه و انچه در فصل گوجه چینی از زنان و دختران دیارمان در شهر های همجوار به تصویر کشیده میشود حاصل تفکرات پوپولیستی و ناسیونالیستی چه کسی بوده
    اگر قرار و بنا بر شایستگی من نوعی بوده که ۲۵ سال در یک کلاس درس حضور دارم که فی الحال باید حداقل نماینده کلاس بودم نه عضو کمیسیون سه نفره
    و ضمن احترام به شخصیت حقیقی و توانایی های فردی نماینده محترم و یاران با سواد و با صداقت در کنارش نویسنده محترم نیز به چه قصدی نمی دانم همان را نوشتند که عامل بد بختی و فقر ۴۰ ساله ما بوده و هست برکناری و غزل و نصب و شعار و ووو تا مطالبات اصلی و و برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت اقتصادی به حاشیه رفته و نگاه شرم به چهره شهرمان داشته باشیم

    پاسخ
  4. بیست سال در مجلس دنبال انتصاب چهارتا مدیر بود ولی دیگر نمایندگان دنبال اعتبارات کلان برای ایجاد طرح ها و پروژه های کلان در مناطق خود بودند
    هر طور باشد بهزیستی یکی مدیر میشود
    یا طیبی یا طولیونی
    اما بگو بعد از بیست سال کدام کارخانه یا پروزه در کهگیلویه افتتاح شد
    گاز به دیشموک رساند؟
    طرح سعد آباد در چرام اجرا کرد؟
    از بزرگواری و عدل هیچ یاد نگرفت
    آنها فقط ی دور یا دو دور بمال رفتند اما طاس احمدی طیبی تامرادی نکردند چون بلند فکر میکردند

    پاسخ
  5. کار سید تمام هست
    یک مدیر فقط به درد خانواده خودش میخورد
    پروژه های کلان مشکل کهگیلویه را حل میکند
    ی سری به گچساران بزن
    قطب کشاورزی جنوب شده مانند بهبهان
    بهبهان با آب سد مارون که آب کهگیلویه است
    گچساران با آب سد کوثر که آب آن متعلق به دهدشت و چرام هست
    قطب کشاورزی جنوب شده اند
    موحد کجا هست
    سوق کنار رود مارون و سد مارون هست یا صحرای رامهرمز و شادگان؟ ؟؟
    چرا اینقدر بدبختی؟؟

    پاسخ
  6. حتما از کهگیلویه خبر نداری آقای تقی زاده بوق

    پاسخ
  7. درود و سپاس از تبیین های لازم

    پاسخ
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 09171482994
پسـت الـکترونیـکی info@asrzagros.ir
آدرس پسـتی جمهوری اسلامی ایران،کهگیلویه و بویراحمد، دهدشت ...